Mikä on pakohuone? Arctic Secrets Ylläs

Mikä on pakohuone?

Mikä on pakohuone?

Pakohuone on sisällä tai ulkona, rajoitetussa tilassa tapahtuva peli. Tyypillisesti tilasta täytyy joko paeta tai saavuttaa jokin muu päämäärä. Päämäärät voivat olla esimerkiksi pommin purkaminen, kadonneen lelun löytäminen, timanttisaaliin kätkeminen tai arvoituksen ratkaiseminen. Päämäärään päästään ratkomalla erilaisia pulmia.

Usein huoneessa on jokin teema jonka mukaan tila on sisustettu. Hyvässä huoneessa on lisäksi tarina joka tukee huoneen teemaa ja pulmia.

Suomessa pakohuoneet ovat yleensä 2-10 pelaajan pelejä. Pelin yleisin kesto on 60 minuuttia, mutta yhtälailla löytyy myös lyhyempiä ja pidempiä pelejä.

Tiesitkö että maailman pisin pakopeli on pelattu Suomessa? 13 tuntinen elämys järjestettiin junamatkalla Helsingistä Rovaniemelle vuonna 2017.

Mitä pulmia huoneessa on?

Osa pakohuoneen viehätyksestä piilee yllätyksissä, joten emme halua kertoa pulmistamme kovin yksityiskohtaisesti. Yleisesti ottaen pulmat ovat huoneissamme monipuolisia laadultaan, kestoltaan ja vaikeustasoltaan. Mitään etukäteistietoa ei tarvita, vaan kaikki huoneen ratkaisemiseen tarvittava tieto ja välineet löytyvät huoneesta.

Jos haluat tietää minkätyyppisiä pulmia voit odottaa, käy kurkkaamassa täältä!

Kenelle pakohuone sopii?

Pakohuone sopii kaikille! Peli ei vaadi mitään ennakko-osaamista tai voimankäyttöä. Nokkeluus, luovuus ja yhteistyö ovat avainasemassa pakohuoneen pelaamisessa. Pakohuone on älypeli mutta ei vaadi tiettyä koulutusta tai älykkyysosamäärää. 

Pakohuonepeli soveltuu perheille ja ystäville, opiskelijoille ja eläkeläisille, polttariporukoille ja työkavereille. Pakohuonepeli sopii loistavasti aktiviteetiksi syntymäpäiville, polttareille, virkistyspäivään tai kun haluat muuten vain puuhata jotain hauskaa ystäviesi kanssa. Pakohuonepeli on myös loistavaa tekemistä sadepäiville. Yrityksille suosittelemme pakohuonetta erityisesti ryhmähengen rakentamiseen!

Miksi minun kannattaisi pelata?

Pakohuoneen pelaaminen kehittää loogista ajattelua ja päättelykykyä. Lisäksi paineensietokyky, kommunikaatio- ja yhteistyötaidot kehittyvät pelatessa huomaamatta. Pelissä pääsee irti arjen huolista ja pääsee nauttimaan hetkestä ja pitämään aidosti hauskaa. Kilpailuhenkiset pelaajat nauttivat ennätysajan rikkomisesta.

Pakohuoneet ovat myös oiva tapa päästä flow-tilaan! Kerromme lisää flow’sta blogi-kirjoituksessamme.

Tärkein vastaus miksi sinun kannattaisi pelata on kuitenkin: SE ON SUPERHAUSKAA!

Mikä on pakohuone? Huippuhauskaa ajanvietettä josta riittää puhuttavaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + 8 =