Hostellimurha

Keväthanget ovat houkutelleet hostellin täyteen lomailjoita. Iloinen puheensorina on täyttänyt aamiaispöydät ja osa vieraista näyttääkin tuteneen toisensa entuudestaan.

Loman viimeinen ilta laskee kuitenkin järkytyksen verhon koko Äkäslompolon ylle –  yksi hostellivieraista on löydetty kuolleena huoneestaan.

Paikallinen rikosetsivä on aloittanut tutkinnan mutta hänet on hälytetty muihin tehtäviin kesken tutkinnan. Kaikki epäillyt on viety putkaan kuulusteluiden ajaksi, mutta heidän on vapautettava 90 minuutin kuluttua ellei syyllistä löydetä.

Ratkotteko murhamysteerin ja selvitätte, kuka uhrin tappoi ja miksi?

Mikä on Hostellimurha?

Hostellimurha on yhdistelmä pakohuonetta ja salapoliisisarjaa. Ratko pakohuoneista tuttuja tehtäviä ja löydä johtolankoja ja todisteita. Aktivoi sisäinen Monk, Sherlock Holmes, Kettu tai Maria Kallio ja päättele kuka on syyllinen ja mikä hänen motiivinsa on!

Miten Hostellimurha eroaa tavallisesta pakohuoneesta?

Pakohuoneista tutut pulmat ovat vain osa Hostellimurhaa. Pulmien lisäksi saat laittaa hoksottimet todelliseen testiin yhdistelemällä löytämiäsi johtolankoja ja todistusaineita.

Kenelle Hostellimurha sopii?

Hostellimurha sopii perheille, kaveriporukoille, työyhteisöille ja monelle muulle! Huomaathan että Hostellimurhan karmivan teeman vuoksi perheen pienimmät kannattaa jättää kotiin. Hostellimurhaan ei kuitenkaan kuulu varsinaisia pelotteluelementtejä. Suositusikärajamme on k-12 mutta luotamme perheiden omaan harkintaan.

Miksi Hostellimurha on pelattavissa vain rajoitetun ajan?

Hostellimurhaa pelataan aidossa hostellissa, oikeissa huoneissa. Hostellista on varattu kokonainen kerros Hostellimurhalle, eikä huoneet ole varattavissa majoituskäyttöön pelien aikana.